Gavetips: gi en opplevelse

Sliter du med å finne ut hva du skal gi i gave til en som har alt? Gi en opplevelse! En minneverdig opplevelse er noe de fleste vil sette stor pris på – og det er miljøvennlig.

En opplevelse kan være en fin gave å gi og få

Det er alltid gøy å bli bedt med på en opplevelse litt utenom det vanlige. Enten du lar personen dra alene, sammen med andre eller med deg er det alltid spennende å ha noe å se frem til. Det trenger ikke være all-inclusive helg til Syden. Det kan være like spennende å prøve ut noe i nærmiljøet som dere ikke har prøvd før. Det kan være tur med hundeslede, nordlysjakt eller båttur. Om du er litt sent ute med gaveinnkjøpet kan du finne billige billetter på Ventyr!

Gavekort

Hvis du ikke klarer å bestemme deg for hvilken opplevelse du skal gi eller er usikker på hva personen vil like, så kan du lage et hjemmelaget gavekort! Der kan du skrive at du vil betale for en opplevelse når de finner noe spennende de har lyst til å gjøre. Dette er en fin måte å sikre at personen ikke allerede er opptatt når du planlegger en opplevelse, og personen får være med på å bestemme hva dere skal gjøre sammen.

Share This Post

More To Explore

6 tips til aktiviteter i Tromsø

6 tips til aktiviteter i Tromsø Nordens Paris Tromsø blir kalt Nordens Paris, og det er ikke uten grunn. Her er det kun fantasien som

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen