Akti blir til Ventyr

Nytt navn, merkevare og visuell identitet

Vi ønsker å bygge assosiasjoner i retning av “eventyrlyst”, “det gode liv” og “en app for gode deals på fantastiske reiselivsopplevelser”. Gjennom navnet Ventyr og vårt fargevalg ønsker vi å utstråle vennlighet, lekenhet og modernitet. Navnet skal trigge reiselyst og en trang til å oppleve noe nytt. Vi ønsker å vise at en ikke trenger å reise langt for å dra på eventyr. Ventyr vil tilby eventyr nært deg.

Om oss

Vi er en nyoppstartet bedrift med fire ansatte som baserer seg i Tromsø og Bodø. Etter en vellykket testperiode sommer 2021, har vi jobbet hardt for å oppdatere appen og har vært i kontakt med flotte opplevelsesbedrifter som ønsker å selge sine siste-liten billetter i appen når den er klar.

Hva vi jobber for

Vi ønsker å tilby siste liten billetter til opplevelser i ditt lokalmiljø. Med dette hjelper vi lokale bedrifter å fylle opp turene sine og samtidig gjør vi det enkelt for lokalbefolkningen å oppleve sin by på en ny og spennende måte.

Vårt mål

Appen vil i starten være tilgjengelig for lokale i Tromsø-området, men vi har allerede opprettet kontakt med opplevelsesbedrifter i Bodø og tenker det vil være et naturlig neste steg for oss å ta. Videre er vårt mål å gjøre oss tilgjengelig over hele Norge og etterhvert internasjonalt.

Share This Post

More To Explore

Hvordan gjøre ferien mer bærekraftig

Hvordan gjøre ferien mer bærekraftig Man får ofte høre at det å reise er lite bærekraftig og fører til store klimagassutslipp. Likevel reiser nordmenn både

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen