Akti blir til Ventyr

Nytt navn, merkevare og visuell identitet

Vi ønsker å bygge assosiasjoner i retning av “eventyrlyst”, “det gode liv” og “en app for gode deals på fantastiske reiselivsopplevelser”. Gjennom navnet Ventyr og vårt fargevalg ønsker vi å utstråle vennlighet, lekenhet og modernitet. Navnet skal trigge reiselyst og en trang til å oppleve noe nytt. Vi ønsker å vise at en ikke trenger å reise langt for å dra på eventyr. Ventyr vil tilby eventyr nært deg.

Om oss

Vi er en nyoppstartet bedrift med fire ansatte som baserer seg i Tromsø og Bodø. Etter en vellykket testperiode sommer 2021, har vi jobbet hardt for å oppdatere appen og har vært i kontakt med flotte opplevelsesbedrifter som ønsker å selge sine siste-liten billetter i appen når den er klar.

Hva vi jobber for

Vi ønsker å tilby siste liten billetter til opplevelser i ditt lokalmiljø. Med dette hjelper vi lokale bedrifter å fylle opp turene sine og samtidig gjør vi det enkelt for lokalbefolkningen å oppleve sin by på en ny og spennende måte.

Vårt mål

Appen vil i starten være tilgjengelig for lokale i Tromsø-området, men vi har allerede opprettet kontakt med opplevelsesbedrifter i Bodø og tenker det vil være et naturlig neste steg for oss å ta. Videre er vårt mål å gjøre oss tilgjengelig over hele Norge og etterhvert internasjonalt.

Share This Post

More To Explore

6 tips til aktiviteter i Tromsø

6 tips til aktiviteter i Tromsø Nordens Paris Tromsø blir kalt Nordens Paris, og det er ikke uten grunn. Her er det kun fantasien som

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen