6 tips til aktiviteter i Tromsø

Nordens Paris

Tromsø blir kalt Nordens Paris, og det er ikke uten grunn. Her er det kun fantasien som setter stopper for hva du kan gjøre. Hvis du likevel ønsker litt inspirasjon har Ventyr satt sammen en liste til deg over de mest populære tingene du kan gjøre i Tromsø.

1. Gå på tur

Tromsø har fantastiske turmuligheter, og noe som passer for alle. Gå en tur i lysløypa, gå langs stranda i Telegrafbukta, ta en tur i botanisk hage, eller la barna leke på Charlottenlund. Om er glad i å forsire høydemetere kan du ta en tur opp sherpatrappa til Fløya, gå en tur opp Tromsdalstinden eller en av de andre flotte toppene i Tromsø!

2. Dra på kafé eller restaurant

Tromsø har et fantastisk utvalg av kaféer og restauranter. Dra på Frö eller Pust for nydelig plantebasert mat, Fiskecompagniet eller Arctandria for sjømat, og Casa Inferno eller La Famiglia for italienske smaker. Det er noe for enhver smak i Tromsø!

3. Handle i de lokale butikkene

Du finner alt du trenger i Tromsø – og litt til. I sentrum finnes det mange flotte lokale butikker slik som Skadefryd, Blåst, HosHaakon, WabiSabi og Edels Antikk og Vintage. Jekta Storsenter er et paradis for den shoppeglade, meg over 100 butikker og spisesteder.

5. Dra på museum og i akvarium

Dra på et av de flotte museene i Tromsø. Lær om polarekspedisjonen på Polarmuseet, få innsikt i nordnorsk natur og samfunn på Tromsø Museum, opplev flotte bilder av Tromsøs historie på Perspektivet Museum. For de minste vil et besøk på Polaria være et must! Møt selene og se på de flotte skapningene som lever i havene våre. 

6. Dra på en unik opplevelse med Ventyr

Med Ventyr kan du kjøpe billetter til opplevelser i Tromsø til en billigere pris. Dra på hvalsafari, nordlysjakt, RIB-tur, hundesledetur, fisketur og mye mer. Last ned Ventyr for å sjekke hva du kan gjøre når du er i Tromsø!

Share This Post

More To Explore

Hvordan gjøre ferien mer bærekraftig

Hvordan gjøre ferien mer bærekraftig Man får ofte høre at det å reise er lite bærekraftig og fører til store klimagassutslipp. Likevel reiser nordmenn både

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen