5 ting å gjøre ute om vinteren

Vinteren kan være lang og mørk, men det er mye en kan finne på i kulda for å gjøre den litt mer spennende. Kle deg godt, så har du ingen unnskyldning for å sitte inne å vente på varmere vær. Hvis du ikke vet hva du kan gjøre, fortvil ikke! Ventyr har samlet en liste med mye gøy du kan finne på ute om vinteren.

1. Dra på tur ut i snøen

Bli inspirert av barndommens aktiviteter og dra på tur med akebrett eller på ski, eller på skøyter. Husk å pakke sekken med grillpølser og kakao for den riktige turstemningen!

2. Isbading

Om du ønsker litt spenning i vinterhverdagen så kan isbading være noe for deg. Flere byer har også fått flytende badstuer slik at man kan varme seg opp etterpå, blandt annet Pust i Tromsø og Bodø, og Kok i Oslo. 

3. Ta en tur i slalåmbakken

En trivelig aktivitet å gjøre sammen med venner og familie. Du kan ta med eget utstyr eller leie det du trenger. 

4. Dra på hyttetur

Dra på hyttetur med venner. Enten du eier selv eller må leie er dette en fin måte å få et avbrekk i hverdagen på. Dra på eventyr i området rundt hytte, dra på isfiske og kos dere rundt bålet på kveldene. 

5. Dra på en opplevlelse!

Finnes det opplevelser i ditt nærmiljø som egentlig er ment for turister? Det er ingen som sier at ikke du kan leke turist i egen by. Ventyr tilbyr siste-liten billetter til lokale opplevelser til en redusert pris.

Share This Post

More To Explore

Hvordan gjøre ferien mer bærekraftig

Hvordan gjøre ferien mer bærekraftig Man får ofte høre at det å reise er lite bærekraftig og fører til store klimagassutslipp. Likevel reiser nordmenn både

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen