Å dra på eventyr har aldri vært så enkelt som i dag!

Norge er et ypperlig land for opplevelser. Noe turistene har innsett for lenge siden, og nordmenn for fullt oppdaget sommeren 2020. I hverdagen er det lett å glemme hvor fantastisk nærområdet vårt er, og hvor mye det har å tilby. Dette ønsker vi å gjøre noe med!

Vi ønsker å bidra til at folk lettere kan oppleve mer der de er på en mer bærekraftig måte. I appen kan du kjøpe siste-liten billetter til opplevelser i ditt nærmiljø. Du er da med på å hjelpe lokale bedrifter i å fylle opp turene sine, samtidig som du får opplevd nærmiljøet på en ny og spennende måte. 

Forestill deg en bedrift som lever av å selge båtturer og gjør en båt klar for tur langs fjorden. bakerst i båten er det to tomme seter som ikke er blitt fylt opp. Båten kjører uansett, og bedriften går glipp av inntekt. dette kan unngås med Ventyr.

Gjennom appen kan opplevelsesbedrifter legge ut siste-liten billetter til en rimeligere pris. Det er en vinn-vinn-situasjon hvor bedriften får solgt alle tilgjengelige billetter og du enkelt får opplevd nærområdet på en ny og spennende måte. 

Appen er i dag kun tilgjengelig i lokalmiljøet rundt Tromsø. vi har kommet i kontakt med flere opplevelsesbedrifter i Oslo, og vi har en plan om å være tilgjengelig for lokale i Oslo-området i løpet av 2023. Målet vårt er å kunne tilby siste-liten billetter over hele landet. 

Følg oss på sosiale medier for å holde deg oppdatert på når vi kommer til ditt nærområde!

Share This Post

More To Explore

Hvordan gjøre ferien mer bærekraftig

Hvordan gjøre ferien mer bærekraftig Man får ofte høre at det å reise er lite bærekraftig og fører til store klimagassutslipp. Likevel reiser nordmenn både

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen